Workshop – zelfbewustzijn

Abigael Verspoor

Workshop – zelfbewustzijn

502 502 people viewed this event.

80% van ons denken en doen gaat onbewust. Het is dit onbewuste deel dat ons iedere keer in de problemen brengt. We hebben alweer ja gezegd op een project terwijl wij er eigenlijk geen tijd voor hebben. We laten ons door van alles nog wat afleiden, om maar niet aan de moeilijke klus te hoeven beginnen. We voelen niet dat we moe zijn, terwijl we al lange tijd heel hard werken.

Als je je leven naar je hand wilt zetten en niet langer geleefd wil worden en zelf aan het stuur wilt komen te zitten, dan zal je in het begin hyperbewust moeten worden van jezelf. Niet op een kritische onaardige manier. Maar op een beschouwende, objectieve wijze. Gewoon naar jezelf kijken, met liefde zonder oordeel. En dat is een hele opgave. Maar het is de eerste stap naar het zien van mogelijkheden. Naar ervaren dat je ook anders kan reageren. En je uiteindelijk daardoor ook echt anders kan voelen.

In deze workshop leer je het verschil tussen jouw echte zelf en aangeleerd gedrag. Je leert objectief naar jezelf kijken. Je leert bewustwording van sensaties in je lichaam als bron van informatie.

Duur: 2 uur
Deelnemers: tussen 4 en 6
Kosten: 125 per persoon

Event registration closed.
 

Date And Time

24-03-22 @ 19:00 to
24-03-22 @ 21:00
 

Registration End Date

23-03-21
 

Location

Online Event
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends